Vise mengden brukt og tilgjengelig trafikk

Kaspersky VPN viser mengden brukt og tilgjengelig trafikk i gratisversjonen av programmet.

Merk: Tilgjengeligheten av gratisversjonen avhenger av din region.

Hvis du bruker gratisversjonen av Kaspersky VPN, har du en begrenset mengde sikker trafikk per dag. Hvis du overskrider grensen for sikker trafikk, vil programmet varsle deg om at sikker tilkobling ikke er tilgjengelig. Det kan ta flere minutter fra varslingen vises, og til den sikre tilkoblingen faktisk blir deaktivert.

Du kan fjerne begrensningen ved å oppgradere til den ubegrensede versjonen av programmet.

Vise mengden brukt og tilgjengelig trafikk

Informasjon om tilgjengelig og brukt trafikk oppdateres maks. én gang per minutt. Etter at en sikker tilkobling er deaktivert, oppdateres informasjon om brukt sikker trafikk innen 30 sekunder.